patrik knutsson

om mig

FRÅN EKONOMICHEF TILL UTBRÄND TILL NYTÄND.

LÄS MER OM MIN RESA HÄR UNDER

 

vem är jag

Min resa

Patrik knutsson

LEAN-konsult, konsult inom ekonomi

Jag brinner för förändringsarbete i praktiken och det är en ynnest att få se anställda växa och inse att de kan vara med att påverka på sin arbetsplats.

En viktig del i det arbetet är att ledningen dels är beredd att informera om företagets utveckling dels att alla medarbetare bjuds in att bidra med sin specifika kunskap i organisationen. Jag har tidigare erfarenhet som konsult åt förtroendevalda revisorer i kommuner företrädesvis i norra och nordvästra Skåne. Jag har även arbetat som ekonomichef i bolag inom koncerner som varit börsnoterade eller ägda av riskkapitalister och har stor vana av att göra fördjupade ekonomiska analyser. Fokus under hela min karriär har varit att lära mig verksamheten på djupet och att presentera min bild av organisationen i ekonomiska termer.

Ett arbetssätt som jag praktiserade som koncernkonsult inom ekonomi under min senaste anställning. Jag har med tiden känt att mitt intresse mer och mer vägt över mot beteendevetenskap och ledarskapsfrågor än rena redovisningsuppdrag. Jag kan erbjuda en stor portion energi och en grundmurad vilja att hjälpa till i ett eventuellt förändringsarbete. Och jag älskar som sagt arbetet med att utveckla både personal och processer och därmed organisationen i stort.

CV Patrik Knutsson (klicka för att öppna)